Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi oplysninger om dig, som vi bruger til at tilpasse og forbedre vores indhold til dig og øge værdien af de annoncer, der vises til dig. Hvis du ikke ønsker, at vi indsamler disse oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade at bruge hjemmesiden yderligere. Nedenfor har vi beskrevet, hvilke informationer vi indsamler, hvilket formål de tjener, og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Vores hjemmeside anvender cookies, der er tekstfiler, som gemmes på din computer, din mobil eller lignende med det formål at genkende dem, huske indstillingerne, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dermed ikke indeholde nogen former for skadelige koder som eksempelvis virus.

Hvis du vælger at slette eller blokere cookies, vil annoncer blive mindre relevante for dig og samtidig optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, og at der vil være indhold, du ikke har adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: Google Tag Manager, Google Analytics, Google Ads og Facebook.

Liste over cookies på byensvvsranders.dk.

WordFence

Usage

Vi bruger WordFence til website security.

Sharing data

For more information, please read the WordFence Privacy Statement.

Formål, indtil undersøgelsen

Navn
wf-scan-issue-expanded-*
Opbevaring
Funktion

Google Analytics

Usage

Vi bruger Google Analytics til website statistics.

Sharing data

For more information, please read the Google Analytics Privacy Statement.

Statistics (anonymous)

Navn
_ga
Opbevaring
2 years
Funktion
Store a unique user ID
Navn
_gid
Opbevaring
1 day
Funktion
Count and track pageviews

Statistics

Navn
_gat_UA-*
Opbevaring
session
Funktion

Google Fonts

Usage

Vi bruger Google Fonts til display of webfonts.

Sharing data

For more information, please read the Google Fonts Privacy Statement.

Marketing/Tracking

Navn
Google Fonts API
Opbevaring
none
Funktion
Request user IP address

Diverse

Usage

Sharing data

Sharing of data is pending investigation

Formål, indtil undersøgelsen

Navn
_gat
Opbevaring
Funktion
Navn
complianz_consent_status
Opbevaring
365 dage
Funktion
Navn
et-saved-post-14-bb
Opbevaring
Funktion
Navn
et-editing-post-14-fb
Opbevaring
Funktion
Navn
et-editor-available-post-14-fb
Opbevaring
Funktion
Navn
wp-saving-post
Opbevaring
Funktion
Navn
complianz_policy_id
Opbevaring
365 dage
Funktion

Personoplysninger

Personoplysninger omfatter alle informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række af disse informationer. Det sker eksempelvis ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, benytter vores kontaktformularer eller klikbare kontaktoplysninger eller ved øvrig brug af vores services.

Typisk indsamler og behandler vi følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, din geografiske placering, samt hvilke sider du klikker på og dermed har interesse i. I det omfang du selv giver samtykke hertil og selv indtaster informationerne, vil vi desuden behandle: Dit navn, telefonnummer, adresse og e-mail samt dine betalingsoplysninger. Dette vil typisk være i forbindelse med udfyldelse af kontaktformularer eller ved et køb.

Sikkerhed

Hos Byens VVS Randers har vi truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger ulovligt eller tilfældigt bliver slettet, tabt, offentliggjort, forringet, misbrugt eller kommer til uvedkommendes kendskab. Derudover har vi truffet foranstaltninger mod, at dine oplysninger i øvrigt ikke bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Formål

Vi bruger personoplysningerne til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som med størst sandsynlighed vil være relevante for dig. Derudover bruger vi oplysningerne til at tilpasse og optimere vores indhold og services og i forbindelse med at kunne levere de services, du har efterspurgt, som eksempelvis at vi kontakter dig, når du har udfyldt vores kontaktformular.

Periode for opbevaring

Personoplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem desuden, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningerne og baggrunden for opbevaringen. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår vi sletter informationerne.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af vores hjemmeside, hvilke annoncer, du modtager og klikker på, din geografiske placering, dit køn, alderssegment og andet videregives til en tredjepart, hvis disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet ”Cookies” længere oppe. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncer.

Derudover benytter vi en række tredjeparter til behandling og opbevaring af data. Disse tredjeparter behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som eksempelvis navn og e-mail vil altid kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender desuden kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give tilstrækkelig beskyttelse af dine oplysninger.

Indsigt og klager

Du har som besøgende og bruger ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at vi behandler oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du desuden ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@vvs-randers.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ejerskab

Hjemmesiden ejes af:

Byens VVS Randers
8930 Randers

Telefon: 89 88 42 98
E-mail: kontakt@vvs-randers.dk