Om os

Byens VVS Randers er dit lokale VVS-firma i Randers. Udover alment VVS-arbejde leverer vi også installationsopgaver i forbindelse med renovering eller bygning af nyt badeværelse, og specialiserer os desuden i blikarbejde, opvarmningsløsninger og løsninger til energioptimering.

Byens VVS Randers er en del af et samarbejde med Byens VVS i Hadsten. Med dette samarbejde er det blevet endnu nemmere for både privatpersoner og erhverv i Randers-området at få leveret VVS-opgaver.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder service i samarbejde med Byens VVS Hadsten inden for alle typer VVS-opgaver for både private og erhverv. Sammen med vores store netværk af samarbejdspartnere fra forskellige faggrupper, løser vi enhver type opgave inden for blikarbejde, energioptimering, varmeløsninger og badeværelser. Tilsammen udgør vi en stor gruppe af fagfolk med stor erfaring indenfor installation og VVS-arbejde, der gør, at vi kan levere vores VVS-løsninger i høj kvalitet.

Store og små opgaver i huset

Vores ekspertise dækker stort og bredt. Vi tager os af alle opgaver, der omfatter montering, installation og andet VVS-arbejde i og udenfor huset. Trænger dit hus til nyt tag, skal du have installeret et badekar eller brusekabine, eller skal du have hjælp til opsætning af tagrender eller nedløbsrør, kan du altid ringe til os.

Vi tager os også af opgaver inden for installation af opvarmningsløsninger og tilbyder løsninger inden for energioptimering af private hjem og hos erhverv. Vi er leveringsdygtige og monterer og installerer alt lige fra badekar og brusekabine på badeværelset til energirigtige opvarmningsløsninger som fjernvarme, jordvarme eller varmepumper.

Har du overvejet, om du har den rette og mest energirigtige opvarmningsløsning? Vi er altid klar på at dele ud af vores viden og ekspertise og give rådgivning i forhold til, hvilke muligheder for opvarmning, der er i bygningen, og om det er naturgas, fjernvarme, jordvarme, varmepumper eller solfangeranlæg, der vil være den bedste opvarmningsløsning til huset.

Vi løser alle slags VVS-opgaver

Vi klarer alle slags VVS-opgaver – store som små. Uanset om du skal have et helt nyt badeværelse, udskiftet håndvask- eller brusearmaturet, repareret taget eller have fikset et toilet, der løber, kan vi klare opgaven. For os er ingen opgave er for stor eller lille. Vi løser alle typer opgaver for at sikre en uproblematisk hverdag og en bedre atmosfære i private hjem og i virksomheder.

For os er det kunden, der er i centrum, og vi tager derfor altid afsæt i dine ønsker. Dog tilbyder vi også altid vejledning og rådgivning inden for vores spidskompetencer for at sikre, at du får den bedst mulige løsning. Det betyder også, at du hos os er sikret VVS-løsninger i høj kvalitet. Med vores ekspertise, erfaring og brede netværk af samarbejdspartnere sikrer vi dig en glidende hverdag og tilbyder løsninger, der kan give dig det hjem, du drømmer om.

Få et uforpligtende tilbud på din næste VVS-opgave

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave – udfyld formularen her, og beskriv opgaven kort. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon: 70 25 08 86.

Vi støtter op om

 

Stop Papirspild mærket   csr badge logo   Et sundt arbejdsmiljø