Tagrender, inddækninger og facadebeklædning 

Hos Byens VVS Randers har vi stor erfaring med blikarbejde. Blikarbejde dækker over arbejde med tagrender, nedløb, facadebeklædning, inddækninger og undertag. Vi har stor erfaring med reparation af utæt tag samt zinkinddækninger.

Få et uforpligtende tilbud på blikarbejde

Tagrender og nedløb

Vi har mange års erfaring med montering af tagrender og nedløbsrør. Uanset om det gælder montering af tagrender, hvor der ikke har været tagrender før, eller om der er tale om udskiftning af tagrender, klarer vi opgaven.

Tagrender og nedløbsrør findes i flere forskellige typer materiale; zink, stål, kobber, aluminium og plast. Der er fordele og ulemper ved de forskellige materialer. Tagrender af zink er eksempelvis meget modstandsdygtige over for korrosion, men kan let få buler eller huller, hvis noget hårdt rammer dem. Tagrender af plast er mere prisbillige, og der er ikke risiko for, at de ruster, men der er derimod risiko for, at de slår revner, hvis de er udsat for meget sollys.

Er du i tvivl om, hvilken type tagrender og nedløbsrør, du skal have til dit hus, er vi klar til at rådgive dig. Vi arbejder med flere forskellige typer tagrender: Lindab, Icopal og Plastmo. Så uanset om du ønsker tagrender af stål, plast, zink eller kobber, leverer vi en totalløsning.

Reparation af utæt tag

Er taget utæt? Så kontakt os – vi kender vigtigheden af at få repareret det utætte tag hurtigst muligt, så der ikke opstår fugtskader i dit hjem. Et utæt tag kan have store konsekvenser for dit hus: Ud over at det kan give alvorlige vand- og fugtskader, kan det også resultere i udskiftning af dele eller hele taget samt udskiftning af spær og isolering. Det kan altså være dyrt ikke at få repareret det utætte tag hurtigt.

Hos Byens VVS i Randers har vi stor erfaring med reparation af utætte tage. Kontakt os via formularen for at få et uforpligtende tilbud.

Facadebeklædning og inddækning

Facadebeklædning er med til at beskytte dit hus mod det vekslende vejr, vi har i Danmark. Med en facadebeklædning kan du sikre dit hus mod regn og indtrængende fugt. Facadebeklædning er en langtidsholdbar løsning, som ikke kræver vedligehold.

Facadebeklædning er selvfølgelig til husets facade, men der kan også være behov for inddækninger på taget. En inddækning er den overgang, der er mellem to bygningsdele, fx mellem skorsten og tag. Inddækninger er altafgørende for et tags tæthed, og derfor er det også vigtigt at disse repareres hurtigst muligt, hvis samlingerne løser sig og glider fra hinanden eller revner.

Har du mistanke til, at der er en utæthed i en inddækning eller facadebeklædning, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har stor erfaring med alle former for inddækninger og facadebeklædninger, og vi står klar til at rådgive og hjælpe dig med at reparere huller og revner i inddækninger og facadebeklædninger.

Få et uforpligtende tilbud på blikarbejde

Uanset hvilken type blikarbejde, du skal have udført, er Byens VVS i Randers din professionelle samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring med både montering og udskiftning af tagrender og nedløbsrør, reparation af utæt tag og inddækninger samt facadebeklædning.

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave – udfyld formularen her, og beskriv opgaven kort. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon: 70 25 08 86.