Vi tilbyder 

Hos Byens VVS Randers har vi mange års erfaring med alle typer VVS- og blikkenslageropgaver. Vi rådgiver dig forud for og gennem en given opgave. 

Få et uforpligtende tilbud

Hos Byens VVS Randers står vi klar til at hjælpe dig, uanset hvilken VVS-opgave, du skal have løst. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra nyt badeværelse til energioptimering. Du kan læse meget mere om vores serviceområder ved at klikke herunder:

Byens VVS Randers er din autoriserede VVS-installatør, og vi løser både almindelige VVS-opgaver samt større specialopgaver. Tag os med på råd, når du skal i gang med dit næste renoveringsprojekt eller energioptimeringsprojekt.

Når det gælder energioptimering, kan det være svært at finde ud af, hvilke forbedringer, der skal foretages. Vi har mange års erfaring med energioptimering, derfor får du professionel rådgivning hos os. Alle boliger er forskellige, og det vil derfor det også være forskelligt fra bolig til bolig, hvilken løsning, der er den rette for dig. Derfor tilbyder vi dig også et uforpligtende VVS-tjek, så du er sikker på, at du laver den rette investering første gang.

Håndværkerfradrag på VVS-opgaver

Du kan få håndværkerfradrag, hvis du skal have udskiftet eller installeret et nyt varmestyringsanlæg, eller hvis du skal have installeret eller udskiftet solceller og solfangere, eller udskiftning afgas- eller oliefyret. Disse fradrag hører under kategorierne Energirenovering og Energiforsyning.

Med håndværkerfradraget får du fradrag for lønudgifter til håndværkere på op til 12.500 kr. årligt pr. person over 18 år i husstanden. Derudover har du også mulighed for at fradrag for serviceydelser på op til 6.200 kr. årligt pr. person over 18 år. Tallene er gældende for 2020, og er en stigning i forhold til 2019.

Fradraget er et ligningsmæssigt fradrag på din selvangivelse, og vil derfor ikke fremstå på den faktura, du modtager fra os. For at være berettiget til håndværkerfradraget skal fakturaen betales elektronisk med eksempelvis dankort eller via netbank. Gem dokumentationen (fakturaen) for arbejdet i minimum 3 år.

Skat.dk kan du se, hvilke betingelser, der skal være opfyldt, for at du kan få håndværkerfradrag.

Husk på at du kun får fradrag for arbejdslønnen og ikke de brugte materialer. Fradragets værdi er ca. 26%, så hvis arbejdslønnen var 5.000 kr., kan du spare ca. 1.300 kr. i skat.

Husk også, at du selv skal huske at indberette dit håndværkerfradrag via skat.dk/tastselv.

Få håndværkerfradrag

Hos Byens VVS Randers kan du bl.a. få håndværkerfradrag for følgende opgaver:

 • Installation eller udskiftning af varmestyringsanlæg, herunder
  • Radiatortermostatventiler
  • Udskiftning af radiatorer og rørføring til radiatorer
 • Installation af varmepumper, herunder
  • Luft-til-luft varmepumper
  • Luft-til-vand varmepumper
  • Jordvarme
 • Installation, reparation eller udskiftning af
  • Solfangere
  • Solceller
 • Udskiftning af gasfyr og kedel

Er du i tvivl om du kan få håndværkerfradrag for en opgave, er du velkommen til at spørge os. Du kan også finde mere information om, hvad du kan få håndværkerfradrag for i 2020 på Bolius.dk.

Få et uforpligtende tilbud på nyt eller renovering af badeværelse

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave – udfyld formularen her, og beskriv opgaven kort. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon: 70 25 08 86.