Energioptimering

Flere og flere vælger at få foretaget en energioptimering af deres hjem. Det skyldes, at man ved en energioptimering får reduceret sit energiforbrug, hvilket giver store økonomiske besparelser. Der er nemlig rigtig mange penge at spare på el og varme, når du energioptimerer og skruer ned for energiforbruget.

Energioptimering har dog ikke kun en økonomisk gevinst. Med en energioptimering reduceres energiforbruget, og du skåner derfor miljøet for en masse CO2-udslip. Der er derfor både økonomiske og miljømæssige fordele ved energioptimering.

Få et uforpligtende tilbud på energioptimering

Er du husejer, er det desuden muligt at få tilskud til en energioptimering af huset. Du kan få energitilskud til blandt andet udskiftning af vinduer til nye energivinduer, efterisolering af gulv, loft og vægge eller tilskud til udskiftning af oliefyr eller anden varmekilde, hvis du ønsker at skifte det gamle oliefyr ud med en mere energirigtig løsning. Andre former for energioptimering, som du også kan få tilskud til, er opsætning af solfangeranlæg, jordvarme eller opsætning af varmepumper, der kan være med til at give en energibesparelse i boligen.

Der findes dermed mange forskellige metoder til energioptimering, og med denne tilskudsordning kan det være mere fordelagtigt at investere i en energioptimeringsløsning. For det er netop det en energioptimering er; en investering, der er god for både økonomien og miljøet.

Er du i tvivl om, hvilken energispareløsning, der er den rette for dig og din bolig, kan vi være behjælpelige og vejlede dig omkring dine muligheder.

Brug af solvarme med et solfangeranlæg

Mange overvejer at få installeret et solfangeranlæg og benytte sig af solenergi som varmekilde. Et solvarmeanlæg omsætter solens strålers energi til varmt vand til både bad, vask og radiatorer, sådan at du har varmt vand i både vandhanen, bruseren og i husets mange rum.

Solvarmeanlægget er en god miljøvenlig energiform, der kan forsyne dit hjem med varme og varmt vand. Solfangere og solvarme kan særligt være en god løsning, hvis du i forvejen har et olie- eller gasfyr, som skal udskiftes, eller du har en el-opvarmet varmtvandsbeholder.

Brugen af solvarme som varmekilde er hele tiden under udvikling. Hos Byens VVS Randers har vi stor erfaring med etablering og installation af solfangeranlæg, og kan give dig rådgivning i forhold til, om denne energioptimering er den rette løsning for dig. Vi kan desuden vejlede dig i, hvilken type solvarmeanlæg du skal have, hvor den skal placeres, og hvor stor en solfanger, du har brug for.

Få vejledning til din energioptimering

Energioptimering er en investering, og selv om mange har svært ved at se fordelene nu og her, er det noget, der kan komme både private og virksomheder til gode på længere sigt. Nogle gange kan det desuden være svært at gennemskue, hvordan man bedst muligt kan energioptimere sit hjem eller sin virksomhed. Energioptimering afhænger blandt andet også af den eksisterende opvarmningsløsning, isoleringen i bygningen, og hvilke muligheder, der bedst kan betale sig for dig.

Hvis du har et ønske om at gøre dit hjem eller din virksomhed mere CO2-venlig, og ønsker at spare penge med en mere energibesparende opvarmningsløsning, tilbyder vi rådgivning i forhold til dette. Vi tager et kig på huset og tager en snak med dig om, hvilke muligheder der er for energioptimering af dit hjem eller din virksomhed. Vi vejleder dig til den bedst mulige energioptimering, og vejleder dig også i forhold til, hvad du kan få tilskud til i henhold til statens tilskudsordning, når du energioptimerer dit hjem.

Få et uforpligtende tilbud på energioptimering

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave – udfyld formularen her, og beskriv opgaven kort. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon: 70 25 08 86.