Badeværelse

Før i tiden blev badeværelset primært brugt som et fornødenhedsrum, og der blev derfor heller ikke stillet store krav til, hvad der skulle være i badeværelset, udover et toilet, en håndvask og et bad. I dag er et badeværelse meget mere end et fornødenhedsrum. Det spiller i dag en lige så stor rolle for helhedsindtrykket som resten af hjemmet.

Samtidig er badeværelset for de fleste det første rum, man træder ind i, når man starter dagen, og et af de sidste rum, man slutter dagen i. Det er derfor vigtigt, at man føler sig tilpas i sit badeværelse, og at badeværelset har plads til velvære og afslapning, der giver en god start og afslutning på dagen.

Hos Byens VVS Randers går vi op i, at du føler dig tilpas og afslappet i dit badeværelse. Derfor leverer og monterer vi alt til badeværelset, så du kan få det badeværelse du drømmer om.

Få et uforpligtende tilbud: Badeværelse

Nyt badeværelse eller renovering af badeværelse

Skal du bygge nyt badeværelse er vi leveringsdygtige inden for alt i badeværelsesudstyr som toilet, nyt bad, sanitet, brusearmatur, badeværelsesmøbler og håndvask til badeværelset. Vi ved, hvor vigtigt det er for dig at have det helt rette badeværelsestilbehør, der både er funktionelt og stilfuldt. Derfor leverer og monterer vi også alt inden for badeværelsesudstyr, der lever op til dine behov og ønsker.

Ligesom mange vælger at lave renoveringer og reparationer i resten af huset, er der også mange, der vælger at få lavet en renovering af badeværelset. Det kan være en totalrenovering, hvor det gamle badeværelse renoveres og bliver erstattet med et flot nyt badeværelse og alle badeværelsesmøbler og installationer udskiftes. Det kan også være, at du ønsker en delrenovering af badeværelset med et nyt toilet, håndvask, sanitet og et nyt badekar eller bruser med nye armaturer.

Nogle gange kan det være nødvendigt med et ansigtsløft, hvor badeværelsets sanitet, brusearmaturer og håndvaskarmaturer udskiftes for at følge med tidens tand. Det kan være, at det gamle brusearmatur eller vandhanen er rustet til og har brug for en udskiftning, men det kan også være, at armaturet er af en ældre type, og der derfor ønskes en udskiftning til en nyere model, der er smartere og mere økonomisk. Eksempelvis kan en vandhane med sensor være med til at nedbringe vandforbruget i hjemmet, give mindre vandspild og skabe en bedre hygiejne på badeværelset.

Vi tilbyder desuden rådgivning i forhold til renovering af badeværelse og udskiftning af badeværelsesudstyr eller badeværelsesmøbler. Derudover giver vi dig gode råd og vejledning, hvis du er på udkig efter en bestemt type brusearmatur, en ny håndvask med underskab eller et andet badeværelsesmøbel.

Nyt bad – badekar eller brusekabine

Mange drømmer om et badekar, hvor de kan tage et varmt og afslappende karbad efter en lang og hård dag. Er du en af dem, der nyder et langt karbad og drømmer om et badekar i dit eget hjem, kan vi finde en løsning, der passer til dig og dit hjem.

Er pladsen i dit hus begrænset, kan et hjørnebadekar være løsningen, da pladsen her bliver udnyttet optimalt. Du kan også vælge et fritstående badekar, der kan placeres, hvor som helst på badeværelset du ønsker. Endelig er det også en mulighed med et indbygningsbadekar til indbygning enten som et indmuret eller nedsænket badekar.

Hvis du drømmer om et badekar, er der mange muligheder og løsninger. Et badekar er ikke forbeholdt kæmpestore badeværelser, og du behøver derfor ikke have masser af badeværelsesplads, hvis det er et badekar du ønsker.

Skal du have ny brusekabine eller bruseniche, eller har du bare brug for en udskiftning af brusearmaturet eller brusehovedet, kan vi også hjælpe med dette. Vi er leveringsdygtige i forskellige typer brusere og brusenicher, der passer til dit badeværelse, og monterer og installerer brusere og armaturer til dit bad.

Uanset om du ønsker et badekar eller en ny brusekabine kan vi levere og montere det efter dine ønsker. Vi har stor erfaring med installation af badekar og brusekabiner og sikrer, at dit bad bliver vådrumssikret efter de gældende regler.

Toilet og sanitet

Intet badeværelse uden et toilet. Toilettet er et af de vigtigste badeværelsesmøbler, og derfor er det også vigtigt, at det er funktionelt, flot og fungerer. Vi klarer både udskiftning af toilet, opsætning af nyt toilet eller reparation, hvis toilettet løber.

Nogle gange kan der opstå problemer i forbindelse med badeværelsesudstyret, der kræver reparation. Det kan være, at vandhanen drypper, eller du oplever andre problemer med toilet, bad eller afløb. Dermed kan det være nødvendigt at udskifte eller reparere de sanitære installationer i enten badekarret, bruseren eller Wc-kummen. Har du bare brug for at få lavet nogle småjusteringer eller reparationer af toilettet, armaturet eller saniteten, klarer vi derfor også nemt det.

Få et uforpligtende tilbud på nyt eller renovering af badeværelse

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave – udfyld formularen her, og beskriv opgaven kort. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon: 70 25 08 86.